Am actualizat preturile la serviciile de epilare definitiva - Vezi oferta redusa! Programări: 0767 790 900.


Cum alegem fondul de ten potrivit?

by Andrei  /  24 Noiembrie, 2016  / 
cum alegem fondul de ten potrivit

Gama de culori a fondului de tenpresupune existența a două nuanțe: rozaliu și bej cu tentă de gălbui. Primul este potrivit pentru un machiaj de seară și necesită o selecție atentă deoarece intensifică nuanțele de roșu și roz a pielii. Celălalt acoperă roșeața și alte imperfecțiuni de culoare ale pielii și uniformizează; se potrivește machiajului de zi. Unele nuanțe de bej pot accentua nuanța gălbuie sau aspectul prea palid al tenului, conferind feței un aspect nesănătos.

În alegerea fondului de ten trebuie sa rețineți că nuanța trebuie sa fie cât mai aproape de nuanța naturală a tenului, diferența de culoare trebuie să fie minimă. De acest lucru depinde aspectul firesc al machiajului, construcția și imaginea de ansamblu al acestuia. În funcție de specificul fiecărei nuanțe de ten (pământiu, gălbui, măsliniu neuniform, roșiatic) este indicată selecția individuală de nuanță care să-i confere și un aspect sănătos.

Partea centrală a feței trebuie sa fie mai deschisă și mai luminoasă decât zonele periferice. Aceasta este regula de aur a machiajului modern, în special al celui de seară. În cazul în care întâmpinați dificultăți în identificarea nuanței potrivite este indicat să alegeți o nuanță mai deschisă, în niciun caz mai închisă. Pielea feței are mai mult de 5 nuanțe diferite. Din această cauză, proba de culoare trebuie realizată pe partea cea mai bine iluminată a feței - nasul. Aplicăm o cantitate mai mică și o uniformizăm. După această procedură vom observa dacă nuanță aleasă este potrivită sau nu, contranstantă sau naturală. Este indicat sa alegeți nuanța fondului de ten la lumina zilei. Pentru mai multe detalii și informații despre numeroase produse de cosmetică și make up vizitați https://www.papionestetic.ro/blog.html.


Lasă un mesaj


top