Oferta Epilare Definitiva cu Laserul - Incepe pana pe 15 noiembrie si aveti 10% reducere, timp de 1 an! Programări: 0767 790 900.


machiaje barbati
make-up barbati
machiaj profesional barbati

Machiajul BarbatilorCat de aranjat trebuie sa fie barbatul intr-o seara speciala si nu numai

Foarte aranjat. Barbatii au inceput sa foloseasca mai multe produse cosmetice, nu doar sampon si deodorant, se machiaza rezumandu-se, in principal, la acoperirea imperfectiunii tenului. Cateva trucuri pot fi aplicate zilnic pentru o aparitie impecabla, fara sa se sesizeze folosirea produselor cosmetice.


Un barbat ingrijit si manierat impune respect!

ingrijirea tenului la barbati

Machiajul de fotografie al mirilor este unul corector, de contur, ce subliniaza trasaturile fetei si mascheaza imperfectiunile pielii.

Inainte de inceperea machiajului si barbatii trebuie sa isi pregateasca tenul. Curatarea se face printr-o exfoliere usoara cu ajutorul unui scrub cu particule fine, doar in cazul in care domnul NU este proaspat barbierit.

Machiajul debuteaza de fapt cu ingrijirea tenului, utilizand produse cosmetice pentru ingrijirea pielii special create pentru barbati. Tonifierea se face cu ajutorul unei ape termale, iar hidratarea, in functie de sezon si tipul de piele.

Papion Estetic, specialist in pensarea si tunderea sprancenelor, necesare pentru un chip ingrijit, tine cont de faptul ca unul dintre atributele masculinitatii il reprezinta sprancenele mai stufoase, deci nu este cazul sa fie transformmate in sprancene de femeie.

Un barbat ingrijit si manierat impune respect, cu sau fara o masina de ultima generatie...

pensarea si tunderea sprancenelor la barbati

top