Oferta Epilare Definitiva cu Laserul - Incepe pana pe 15 noiembrie si aveti 10% reducere, timp de 1 an! Programări: 0767 790 900.


machiaj mireasa ochi caprui
make-up mireasa
machiaj mireasa

Machiajul pentru MireseInca o decizie de luat in cea mai importanta zi

Nunta este pentru fiecare femeie o ocazie unica in viata. O ocazie de a straluci, de a fi in centrul atentiei.

Pentru ca rezultatul sa fie aproape perfect, trebuie sa urmati toti pasii necesari in ordinea corecta.

Nici un machiaj nu va arata bine daca este aplicat pe un ten obosit, ten cu un relief neuniform, deshidratat, palid. Papion Estetic recomanda tratamente faciale inainte de nunta pentu obtinerea unui ten proaspat, luminos, cu o culoare uniforma. Pielea trebuie sa fie bine hidratata si ingrijita, cu o suprafata neteda pentru a avea un efect radiant, pe care machiajul se va aseza impecabil.

Machiajul de mireasa se realizeaza cu produse rezistente la transfer, acordand o atentie deosebita bazei. Specialistul Papion Estetic foloseste baza matifianta in zona T pentru a opri excesul de sebum si baza hidratanta in restul zonelor. Fondul de ten HD si rujul sunt si ele rezistente la transfer.

Luiza Maghiari recomanda pentru machiajul ochilor tehnica acuarelei, eventual combinata cu tehnica creionului, iar fardurile pulbere in nuante mate pentru un machiaj rezistet.

Genele sunt optionale, insa mascara waterproof este obligatoriu.

Este important sa stabilesti o proba de machiaj, astfel vei evita eventualele neintelegeri, iar rezultatul final va fi cel pe care l-ai visat.

Pentru machiajul de mireasa incearca unul clasic in culori neutre, nu este nevoie sa incerci unul la moda sau unul care este total diferit fata de cel care il porti.

Machiajul este diferit in functie de locatie, in aer liber sau o nunta in interior, la lumina artifiiala, de tema, dar si de peioada anului.

Machiajul din ziua nuntii trebuie sa fie rezistent, sa puna mireasa in evidenta, sa insufle incredere si sa creeze un echilibru in concordanta cu detaliile nutii si sa arate foarte bine in poze.


machiajul pentru mirese

Machiajul pentru mirese este diferit de un machiaj care poate fi purtat zi de zi, deoarece tenul are nevoie de o pregatire speciala, pentru ca machiajul sa reziste mai mult in timp. Mai mult, aspectul tenului trebuie sa fie foarte natural, insa totodata trebuie corectate eventuale imperfectiuni printr-un contrast de apropiere (umbre si lumini). Machiajul ochilor tine foarte mult de preferintele miresei, deoarece poate fi mai accentuat sau mai simplu, cu accent pe ochi, pe buze sau pe amandoua.

Miresele au un mare avantaj pentru ca nu trebuie sa-si asorteze machiajul la culoarea rochiei. Rochia alba permite orice tip de machiaj si mireasa poate alege si un machiaj mai colorat, fara sa se teama de stridente. Uneori se tine cont, bineinteles, si de culorile din buchetul miresei pentru a fi in acelasi ton de culoare, insa intensitatea makeup-ului tine cel mai mult de cum se simte confortabil fiecare. Persoanele care nu stiu ce stil de machiaj le place, sau ce le avantajeaza cel mai bine, se pot lasa, fara grija, pe mana specialistului.

Chiar daca implica o marire a costurilor, este recomandabil sa se faca o proba. Proba este utila, tocmai pentru a armoniza dorintele miresei cu rigorile make-up artistului. Se pot evita, astfel, surprizele neplacute chiar in ziua nuntii.

Ce presupune machiajul miresei?

In functie de strategia stabilita, pot exista mai multe abordari. Spre exemplu, se poate aplica fondul de ten prin tehnica airbrush, care permite o acoperire de mare finete. Se poate face pensatul sprancenelor sau se pot pune gene false tip banda. Daca doriti extensii de gene fir cu fir, trebuie sa stiti ca operatiunea dureaza cateva ore si de aceea este bine sa va rezervati o zi inainte de nunta.

Mireasa cu ochi caprui are avantajul ca poate avea orice culoare in fardul de pleoape. Nu exista nici o constrangere cromatica si practic se poate afirma maximum de creativitate, in acest caz. Si libertatea stilistica este maxima, intre natural-diafana si vampa, orice varianta de make-up fiind posibila.

make-up mireasa ochi caprui
machiaj mireasa ochi verzi si albastri

Mireasa cu ochi verzi va fi ceva mai limitata in privinta culorilor din fardul de pleoape. Depinde de nuanta de verde a ochilor ce anume culoare se alege, de cele mai multe ori, se doreste scoaterea in evidenta a culorii ochilor, ceea ce se poate realiza prin folosirea de tonuri de grena, rosu-caramiziu.

Mireasa cu ochi albastri va purta tot culori complementare pentru ca frumosii ei ochi sa fie vazuti si admirati de la distanta. Uneori este necesar un contur elaborat care sa intregeasca machiajul.

Culoarea parului poate influenta decizia de machiaj. Pentru parul roscat se pot adopta culori mai curajoase, pe cand machiajul unei purtatoare de par blond poate fi mai diafan. Pentru brunete paleta este ceva mai larga.


top