Oferta Epilare Definitiva cu Laserul - Incepe pana pe 15 noiembrie si aveti 10% reducere, timp de 1 an! Programări: 0767 790 900.


machiaje shooting
professional make-up
make-up shooting

Machiajul de ShootingMachiajul pentru sedinta foto inainte sau dupa nunta, pentru diverse petreceri tematice, sedinte foto in aer liber

Machiaj pentru sedinta foto

Flash-ul subliniaza toate micile umflaturi si pete pe piele, ceea ce le scoate in evidenta si nu mai par atat de mici. Acest lucru este valabil mai ales pentru pielea care se aflla intr-o stare proasta. Concluzia este ca baza de machiaj si fondul de ten se aplica intr-un strat mai gros decat intr-un machiaj de seara.

Multi clienti se sperie, ei cred ca make-up artistul a gresit aplicand o cantitate mult prea mare de produs creand o masca pe fata. Cu toate acestea, camerele foto si video nu vad acest exces, in schimb, lipsa si insuficienta fondului de ten se observa cu usurinta, iar pielea va parea neingrijita si palida.

Principala problema a pielii pe fotografie – luciul gras - astfel ca se opteaza pentru un fond de ten mat. Toate petele pigmentate, roseata si alte imperfectiuni ale pielii se vor estompa cu ajutorul corectoarelor.

O atentie deosebita trebiue acordata corectarii formei fetei. Din cauza surselor de lumina puternice folosite in sedintele foto, fata clientului, fara accentuarea reliefurilor, va parea plata. Se evita trecerile bruste in modelarea si sculptarea fetei, accentuarea volumelor se face cu corectii cremoase realizand lumini si umbre, minimalizand sau scotand in prim plan anumite zone. Este necesar sa se sublinieze maxilarul pentru a nu se confunda cu gatul. Corectia la final poate fi facuta cu texturi uscate dupa ce s-a aplicat pudra libera. Se aplica iluminatoare pe partile cu volum care necesita volum, cum ar fi partea de sus a pometilor si sub sprancene.

Blitul mananca 70-80% din culoare, asa ca machiajul ochilor trebuie sa fie intens, saturat. Se prefera texturile mate sau cele cu luciu satinat, care vor arata mai intens decat cele cu luciu sau sclipici. Nuantele deschise pot face ochii lipsiti de expresivitate.

Necesitatea aplicarii unui machiaj rezistent se stabileste pe parcurs. Daca se doreste schimbarea, NU se utilizeaza texturi rezistente la transfer, va fi dificil ca maeke-up artistul sa-l elimine sau sa modifice fara urme.

machiaj profesional
machiaje profesionale

Daca sedinta foto este pentru o mireasa?

Daca sedinta foto este pentru o mireasa, se alege un look in care aceasta sa se simnta confortabil in fata aparatului de fotografiat.

O atentie speciala se acorda sprancenelor, forma si culoarea trebuie sa fie in armonie cu restul imaginii.

In machiajul buzelor este importat sa se ajusteze corect forma, sa se elimine asimetriile, astfel aceste defecte vor fi evidente in fotografie.

Fotografia este o arta care trezeste in oameni o intreaga gama de sentimente si emotii.

Echipa este foarte importanta intr-un astfel de proiect care poate oferi un flux de energie creativa, un conglomerat de idei care vor conduce la rezultate uimitoare, prin urmare va fi un succes.

Papion Estetic organizeaza sedinte foto avand coordonator make-up artist Luiza Maghiari si un fotograf profesionist.


top