Am actualizat preturile la serviciile de epilare definitiva - Vezi oferta redusa! Programări: 0767 790 900.


machiaje semipermanente
microblading bucuresti
tatuaj sprancene

Micropigmentare sau MicrobladingFolosim aparatul de machiaj permanent Oron57 pentru machiajul semipermanent sau tatuajul cosmetic.

Tatuajul cosmetic se face doar in urma unei programari, procedura dureaza aproximativ 2 ore si incepe cu o consiliere cu privire la dorintele si asteptarile clientei in legatura cu rezultatul final.

Machiajul semipermanent se mai numeste micropigmentare sau tatuaj cosmetic si este o metoda de micropigmentare, de colorare a pielii cu pigmenti naturali care se introduc in straturile superficiale ale epidermei si care raman in piele o perioada determinata de 2- 4 ani. Poate varia mai mult sau mai putin, in functie de particularitatile clientei ( ten gras cu pori deschisi, stil de viata – solar, tratamente cosmetice ce includ microdermoabraziunea sau peelingurile chimice etc), micropigmetarea se elimina prin procesul de innoire a pielii.

Materialele folosite (ace, lame, recipienti pentru pigmenti si anestezic, manusi) sunt sterile si de unica folosinta, iar instrumentele , suprafetele, echipamentele sunt curatate si dezinfectate conform prevederilor legale in vigoare, respectandu-se recomandarile producatorului.

Micropigmentarea / Microblanding este o procedura sigura, in sensul ca nu exista riscul de deteriorare a pielii. Se incepe cu stelirizarea pielii si impreuna cu clienta, se hotaraste ce culoare si forma i se potriveste. Folosesc crema anestezica, ea atenueaza foarte mult din durerea si disconfortul simtit de catre clienta, dupa care se trece la efectuarea machiajului propriu-zis.


Zonele de interes si aplicabilitate a micropigmentarii

1. Sprancenele – sunt un element important din punct de vedere estetic si contribuie decisiv la expresia faciala si simetrie.

Poate fi o necesitate sau un moft. Este recomandata tuturor peroanelor care doresc corectarea formei naturale din motive variate, accidente, pensare gresita, cauze genetice sau celor care doresc sa renunte la chinul machiajului zilnic.

Stilizarea sprancenelor- ajuta in alegerea corecta a formei potrivite in functie de fizionomia fetei dar si de forma dorita. Noua forma a sprancenelor va tine cont de simetria facial si de celelalte repere specifice normelor esteticii.

Prin metoda microblading manuala sau cu aparatul Oron 57 se pot monta in spranceana linii extrem de fine, asemenea celor naturale si uneori rezltatul poate fi confundat cu o spranceana naturala neafectand firele de par existente.

tatuarea sprancenelor

2. Conturul ochilor - conturul de sus si jos al ochilor, precum si pigmentarea pleoapelor in diferite nuante. Se poate alege un contur fin sau unul pronutat, in functie de forma ochilor, a fetei dar si de stilul persoanei care il poarta.

3. Buze – conturul buzelor, pigmentare fina sau totala a buzelor. Este idicata in cazurile de corectare a formei si asimetriei acestora, asigurand contur dar si o culoare uniforma. Se va analiza tonul pieii dumneavoastra, nuanta naturala a buzelor si se va alge de comun acord forma si culoarea. Prin colorarea totala se ofera volum buzelor, iar prin redesenarea conturului, iregularitatile sunt mai usor ascunse, marirea sau micsorarea buzelor realizandu-se cu usurita.

4. Reconstructia mamelonului dupa amputarea sanului.

5. Neutralizarea petelor pigmentate.

6. Acoperirea sau estomparea cicatricilor.

pigmentare fina sau totala a buzelor

Retusul

Se verifica reactia pielii la pigment, astfel putem aplica aceeasi culoare sau una mai intensa, se corecteaza sau se ingroasa forma daca este nevoie.

Rezultatul final va fi peste 2-3 saptamani dupa retus.

Procedura de repigmentare este formata din doua sedinte, uneori chiar trei (daca tenul este foarte gras sau pielea groasa etc…), sedinte care se efectueaza la interval de 21-30 de zile.

Dupa fiecare procedura se aplica regulile de ingrijire

In primele 5 zile este interzis:
1. Contactul cu apa
2. Sauna
3. Solarul si expunerea la soare
4. Nu se rup si se trag cojile
5. Nu se freaca cu prosopul
6. Se aplica Bepanten in strat subtire de 3- 4 ori pe zi
7. Se revine la retus dupa 3- 4 saptamani

tatuajul cosmetic

Folosim aparatul de machiaj permanent Oron57 pentru machiajul semipermanent sau tatuajul cosmetic.

Aparatul Oron57 a fost dezvoltat in Israel, conform tehnologiei de ultima generatie si respecta cele mai inalte standarde de calitate aprobate de Comisia Europeana.

Atribute ce diferentiaza dispozitivul Oron57 de celelalte aparate de pe piata sunt precizia, exactitatea, absolut necesare pentru ca rezultatele finale sa fie excelente.

aparat machiaj permanent oron57

top